Фирма Тива 85 ООД предлага всички видове интериорно обзавеждане. Ниски цени и гаранционно обслужване на продуктите. Ние притежаваме повече от 10 години опит в производството на мебели от ПДЧ и МДФ и в момента сме на челно место на пазара в България.

Благодарение на собствената производствена база в Хасково, с която разполагаме ние успяваме да предложим завършен цикъл от проектиране до краен продукт, задоволявайки по този начин индивидуалните потребности и изисквания на своите клиенти.
Фирма Тива 85 е специализирана в създаването и изпълнението на нестандартни проекти за мебели и обзавеждане.Предлагаме и цялостни решения за жилища.

Продуктовата ни гама е от най-богатите в бранша, акцентът пада изцяло върху модерния дизайн, висококачествените материали и първокласно изпълнение на мебелите.

Разполагайки с капацитет за поемане на поръчки с голям обем и гъвкавата ни ценова политика  даваме възможност за изключително атрактивни преференциални условия за корпоративни клиенти, обзавеждане на хотели и заведения.

Благодарение на отлична организация, широка партньорска мрежа и млад професионално подготвен екип, фирмата ни се утвърждава на пазара, като налага собствен нестандартен стил, съчетан както с тенденциите, налагани от водещи архитекти и дизайнери, така и с изпълнение на индивидуални решения, изцяло съобразени с предпочитанията и нуждите на клиента.
Убедете се сами, ние Ви очакваме!
Изключителен дизайн
Бърза доставка
Достъпни решения
За контакти офис Хасково

ул. Ихтиман 1, Хасково/България

+359 896 57 45 34
 office@tiva85.com
Как да ни откриете

За контакти офис Кърджали

ул. Металург, бл. „ Младост“ №2 Кърджали/България

+359 894 77 20 54
c.d.ivanova@abv.bg

0

Уникални продукти

0

Доволни клиенти

0

Дни заедно

0

Награди